מקושקשת עם עלי תרד

עמוד הבית > מקושקשת עם עלי תרד

מקושקשת עם עלי תרד

מקושקשת עם עלי תרד

מצרכים :

  • חבילה טופו במרקם קשה
  • חצי בצל סגול קצוץ דק
  • 200 גר' עלי תרד של א. אדמה 
  • שמן זית לטיגון

 

לרוטב:

  • שליש כוס חלב סויה
  • כף שמרי בירה 
  • כפית מלח
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית חרדל דיז'ון חלק
  • חצי כפית א. שום
  • ¼ כפית כורכום טחון
  • ¼ כפית קאלה נאמק (מלח שחור)

 

הוראות הכנה :

  • סוחטים היטב את הטופו (עוטפים במגבת נקייה ומניחים מעל סיר כבד למשך רבע שעה.
  • קורעים עם מזלג או עם הידיים את הטופו לקרעים קטנים.
  • מחממים שמן זית ומטגנים בצל עד הזהבה קלה
  • מוסיפים את הטופו ומטגנים עד שהוא מזהיב תוך כדי ערבוב.
  • בינתיים מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה קטנה וטורפים לתערובת אחידה.
  • מוסיפים למחבת את התרד ומאדים תוך כדי ערבוב עד שהנפח יורד.
  • יוצקים את הרוטב למחבת ב-3 פעימות, כל פעם מערבבים עד שהנוזלים מתמעטים ורק אז מוסיפים עוד. מוסיפים רוטב רק עד רמת הלחות הרצויה.
  • מורידים מהאש.
  • מעולה בכריך עם מיונז וירקות טריים!

 

הערות:

  • ניתן להחליף את הטופו ב-3 ביצים ולוותר על שמרי הבירה והמלח השחור.
  • ניתן להמיר את חלב הסויה בחלב רגיל או כל חלב צמחי אחר.

 

ממלאים כתובת מייל

מבטיחים לשלוח רק מידע טרי!

הכירו את סל המוצרים הטרי שלנו
חפשו אותנו על המדפים

אוסף המתכונים הירוקים מהמטבח
של סבתא ברכה ומתכוני גולשים

ירוקים
שילדים
אוהבים

קבלו המלצה טריה למקום המושלם לפיקניק, בחסות ערכת הפיקניק המושלמת שלנו, המציעה מגוון ירקות טריים, ארוזים, שטופים ומוכנים לאכילה.

דילוג לתוכן