גואקמולי דלעת קרמי
(4 -6 מנות)
מצרכים :
- 200 גר' דלעת מבושלת אל דנטה של א. אדמה
- שתי כפות גדושות גבינת שמנת רגילה או טבעונית
- חצי בצל סגול קצוץ לקוביות
- חצי פלפל אדום קצוץ לקוביות
- שן שום כתושה
- כפית פפריקה אדומה
- מלח ופלפל שחור
להגשה:
- פרוסות צ'ילי אדום / ירוק של א.אדמה
- נאצ'וס
- עגבניה מזן מגי קצוצה
- זיתים שחורים
- מעט כוסברה קצוצה\בצל ירוק קצוץ של א. אדמה
- נאצ'וס או טורטיות
הוראות הכנה :
- מועכים עם מזלג או טוחנים עם בלנדר מוט את הדלעת יחד עם הגבינה, הפפריקה, השום ושאר התבלינים.
- טועמים ומתקנים תיבול
- מעבירים לקערה ומערבים עם בצל סגול ופלפל אדום.
- מפזרים מעל פרוסות חלפיניו.
- מורחים כף של ממרח הדלעת על טורטיה, מוסיפים מעט עגבניות טריות, זיתים, כוסברה או בצל ירוק.
- לחלופין משתמשים כמטבל לנאצ'וס.