קרקר שקדים ועשבי תיבול

עמוד הבית > קרקר שקדים ועשבי תיבול

קרקר שקדים ועשבי תיבול

קרקר שקדים ועשבי תיבול
30-40 קרקרים, תלוי בגודל החיתוך

מצרכים :

  • כוס קמח שקדים
  • חצי כוס קמח שיבולת שועל
  • חצי כוס קמח שיפון מלא\קמח מלא רגיל
  • 1/3 חבילה עלי טימין קצוצים של א. אדמה
  • 1/3 חבילה עלי רוזמרין קצוצים של א. אדמה
  • ¼ כוס שמן קוקוס מומס, עדיף מזוכך
  • ¼ כוס חלב סויה או שקדים
  • כף סילאן או סירופ מייפל טבעי
  • ½ כפית מלח

 

להברשה וציפוי:

  • שמן קוקוס מזוכך מומס 
  • מעט מלח גס

 

הוראות הכנה 

  • מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים עם הידיים עד ליצירת בצק אחיד.
  • אם הבצק דביק מדי מוסיפים עוד קצת קמח.
  • מרדדים בין שני ניירות אפייה למלבן גדול. מיישרים את קצוות המלבן.
  • מברישים בשמן קוקוס ומפזרים מעל מלח גס.
  • חותכים עם סכין או גלגלת לריבועים או מעוינים 
  • אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 8-10 דקות או הזהבה קלה.
  • מוציאים, מצננים לגמרי ומגישים עם פירות וגבינות.

 

הערות:

  • ניתן להוסיף או להפחית בכמות עשבי התיבול לפי הטעם.
  • ניתן להשתמש בכל עשב תיבול.
  • לגרסה לא טבעונית ניתן להמיר את שמן הקוקוס ב 2 כפות חמאה ואת החלב הצמחי ברגיל\מים. 
  • חשוב להשתמש בשמן קוקוס מזוכך – ללא טעם של קוקוס.

 

ממלאים כתובת מייל

מבטיחים לשלוח רק מידע טרי!

הכירו את סל המוצרים הטרי שלנו
חפשו אותנו על המדפים

אוסף המתכונים הירוקים מהמטבח
של סבתא ברכה ומתכוני גולשים

ירוקים
שילדים
אוהבים

קבלו המלצה טריה למקום המושלם לפיקניק, בחסות ערכת הפיקניק המושלמת שלנו, המציעה מגוון ירקות טריים, ארוזים, שטופים ומוכנים לאכילה.

דילוג לתוכן