פטוצ'יני בפסטו כוסברה קרמי
(2-4 מנות)
מתכון קליל ומהיר למנת פסטה בריאה, טעימה ומשביעה
מצרכים :
- חצי צרור כוסברה של א. אדמה כולל הגבעולים
- חצי צרור בזיליקום טרי של א. אדמה כולל הגבעולים
- 1 חבילה טופו משי במרקם קשה\גבינת שמנת
- שליש כוס שמן זית
- 2 כפות צנוברים קלויים
- 2 כפיות אבקת שום
- 2 כפיות שמרי בירה\ פרמזן
- כפית מלח דק
הוראות הכנה :
- מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה (או יותר אם רוצים).
- מסננים ומעבירים לקערה.
- מכניסים את כל החומרים לכוס הבלנדר או לקערה.
- טוחנים בבלנדר חזק או בבלנדר מוט עד למרקם אחיד.
- מערבבים את הפסטו המוכן עם הפסטה ומוודאים שכולה מכוסה ברוטב.
- מגישים מיד עם צנוברים קלויים, עגבניות שרי של א. אדמה ופרמזן טבעונית.
- שומרים עד שבוע בצנצנת אטומה במקרר.
הערות:
- לגרסה ללא גלוטן ניתן להחליף לפסטה ללא גלוטן או אטריות אורז. יוצא טעים מאוד.
- במידה ומשתמשים בגבינת שמנת ניתן להפחית את כמות שמן הזית במתכון ל-3 כפות.