פטוצ'יני בפסטו כוסברה קרמי

עמוד הבית > פטוצ'יני בפסטו כוסברה קרמי

פטוצ'יני בפסטו כוסברה קרמי

פטוצ'יני בפסטו כוסברה קרמי
(2-4 מנות)

מתכון קליל ומהיר למנת פסטה בריאה, טעימה ומשביעה

מצרכים :

  • חצי צרור כוסברה של א. אדמה כולל הגבעולים
  • חצי צרור בזיליקום טרי של א. אדמה כולל הגבעולים
  • 1 חבילה טופו משי במרקם קשה\גבינת שמנת 
  • שליש כוס שמן זית 
  • 2 כפות צנוברים קלויים
  • 2 כפיות אבקת שום
  • 2 כפיות שמרי בירה\ פרמזן
  • כפית מלח דק

 

הוראות הכנה :

  • מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה (או יותר אם רוצים). 
  • מסננים ומעבירים לקערה.
  • מכניסים את כל החומרים לכוס הבלנדר או לקערה.
  • טוחנים בבלנדר חזק או בבלנדר מוט עד למרקם אחיד.
  • מערבבים את הפסטו המוכן עם הפסטה ומוודאים שכולה מכוסה ברוטב.
  • מגישים מיד עם צנוברים קלויים, עגבניות שרי של א. אדמה ופרמזן טבעונית.
  • שומרים עד שבוע בצנצנת אטומה במקרר.

 

הערות:

  • לגרסה ללא גלוטן ניתן להחליף לפסטה ללא גלוטן או אטריות אורז. יוצא טעים מאוד.
  • במידה ומשתמשים בגבינת שמנת ניתן להפחית את כמות שמן הזית במתכון ל-3 כפות.

 

ממלאים כתובת מייל

מבטיחים לשלוח רק מידע טרי!

הכירו את סל המוצרים הטרי שלנו
חפשו אותנו על המדפים

אוסף המתכונים הירוקים מהמטבח
של סבתא ברכה ומתכוני גולשים

ירוקים
שילדים
אוהבים

קבלו המלצה טריה למקום המושלם לפיקניק, בחסות ערכת הפיקניק המושלמת שלנו, המציעה מגוון ירקות טריים, ארוזים, שטופים ומוכנים לאכילה.

דילוג לתוכן